Братська допомога: МВС Росії надасть фінансову допомогу "колегам з України", які мають намір переїхати до Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Братська допомога: МВС Росії надасть фінансову допомогу "колегам з України", які мають намір переїхати до Росії

Світ
780
Особовий склад МВС планує перерахувати гроші на допомогу колегам з України, в тому числі бійцям “Беркута”, які мають намір переїхати до Росії. Про це повідомляє прес-центр МВС Росії.
“До МВС Росії надходять численні прохання співробітників регіональних підрозділів міністерства з пропозицією організувати товариську підтримку і матеріальну допомогу колегам з України, зокрема з підрозділів “Беркут” та членам їх сімей, які планують переїхати до Росії”, – йдеться в повідомленні відомства.
У зв’язку з цим відомство може перерахувати виділені особовим складом грошові кошти на рахунок Служби соціально-правового захисту співробітників МВС.
Раніше в МВС РФ заявили, що територіальні підрозділи МВС готові прийняти на службу осіб, які залишили територію України, в тому числі тих, що проходили службу в українській міліції. Для цього співробітникам міліції, бажаючим продовжити службу в підрозділах Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації, необхідно буде у встановленому порядку оформити російське громадянство.
26 лютого 2014 р. міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав наказ про ліквідацію спеціального підрозділу міліції “Беркут”. За його словами, буде створена комісія, яка досліджує діяльність цього підрозділу. “Винуватці будуть покарані, а ті, хто не брав участі у розстрілах, отримають місця в новому міністерстві після атестації”, – повідомив він. До “Беркуту” входили 4 тис. бійців.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас