Путін: в Україні стався антиконституційний переворот і збройне захоплення влади, і можливість введення військ - є — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: в Україні стався антиконституційний переворот і збройне захоплення влади, і можливість введення військ - є

Світ
5687
Президент РФ Володимир Путін заявив, що в Україні стався антиконституційний переворот і збройне захоплення влади. “Оцінка того, що відбулося в Києві, в Україні в цілому. Оцінка може бути тільки одна – це антиконституційний переворот і збройне захоплення влади”, – заявив Путін.
Так, Володимир Путін вважає, що єдиним легітимним главою української держави є Віктор Янукович, хоча фактично він втратив реальну владу. “Ясно, що у нього немає жодної влади, але я вже про це говорив і хочу повторити: цим легітимним президентом юридично, безумовно, є тільки Янукович”, – зазначив Путін.
Президент Росії заявив, що зараз немає необхідності введення російських військ в Україну. “З приводу введення військ. Поки що такої необхідності немає”, – сказав Путін в бесіді з журналістами. “Але можливість така є”, – пояснив він.
При цьому глава держави підкреслив, що проведені недавно Росією військові навчання “ніяк не пов’язані з подіями в Україні”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас