Кравчук: невже Росія не розуміє, що це початок Третьої світової війни? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кравчук: невже Росія не розуміє, що це початок Третьої світової війни?

Світ
11857
Колишній президент Леонід Кравчук заявив , що , незважаючи на 80-річний вік, готовий взяти в руки зброю і воювати за Україну.
Про це він написав у блозі на російському ресурсі snob.ru.
“Жоден росіянин не загинув від рук, як вони їх називають, бендерівців. Таких фактів немає. Але є інші факти. Сьогодні Крим окупований військами Російської Федерації, які заблокували наші військові частини, розгромили аеропорт «Бельбек» у Севастополі, заблокували Верховну раду і кабінет міністрів. Крим живе під патронатом російських військово-морських сил. Вони вийшли за межі своєї бази і окупували Крим – фактично це захоплення території”, – зазначив Кравчук.
Він закликав російську владу зупинитися.
“Між нашими народами не повинно бути війни. Невже Росія не розуміє, що може стати агресором, а Путін ініціатором агресії, і що це початок Третьої світової війни?” – Написав екс-президент.
“Мій прадід і дід воювали в Першій світовій війні разом з Росією і мають царські нагороди. Мені 80 років але я візьму зброю і буду захищати свою землю. Кожен громадянин буде захищати свою територію як свій дім”, – заявив Кравчук.
“У Криму жінки і діти вийшли, щоб встати між військовими. Ми маємо досвід Чечні. Скільки там загинуло мирних людей. На війні гинуть не тільки військові, чий професійний обов’язок – помирати. Є ще старі, жінки і діти… Вони теж повинні вмирати по волі якогось шизофреніка?” – обурився він.
“Після Другої світової війни був Нюрнберзький процес. Так, він був у Німеччині. Але він може повторитися і в іншому місці” , – застеріг Кравчук.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас