Європейська Зелена партія закликає ЄС до безвізового режиму з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європейська Зелена партія закликає ЄС до безвізового режиму з Україною

Казна та Політика
619
Європейська Зелена партія закликає Європейський Союз до безвізового режиму з Україною.
“З метою підтримки українського народу, ми закликаємо ЄС до безвізового режиму з Україною. ЄС повинен допомогти стабілізувати соціальну, фінансову і економічну ситуацію в Україні спільними зусиллями і конкретним планом фінансової підтримки з усіма міжнародними партнерами та установами, а також допомогти Україні зменшити свою енергетичну залежність від Росії. Європейський Союз повинен зробити все можливе в рамках Східного партнерства на підтримку позитивних трансформацій. Ми солідарні з українським народом, який повинен сам вирішити, в якій країні хоче жити, і прагне рухатися в напрямку Європейського Союзу”, – йдеться в резолюції Ради Європейської Зеленої партії.
Також у резолюції зазначено, що територіальна цілісність має вирішальне значення для майбутнього України і ніяка діяльність, спрямована на дезінтеграцію України, неприйнятна.
“Ми хочемо, щоб міністри закордонних справ Франції, Німеччини та Польщі нарешті взяли на себе належну відповідальність і сприяли досягненню згоди. Ми закликаємо міністрів закордонних справ ЄС та Верховного представника із зовнішньої політики і безпеки зробити все можливе для забезпечення сталого мирного рішення. Ми очікуємо, що російська влада нарешті буде відігравати конструктивну роль, враховуючи, що досі президент Путін тільки сприяв ескалації конфлікту”, – сказано в резолюції Ради Європейської Зеленої партії.
Європейські Зелені засудили насильство над учасниками акції протесту на Майдані Незалежності.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас