Samsung представила смартфон Galaxy S5 (ФОТО, ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила смартфон Galaxy S5 (ФОТО, ВІДЕО)

Фондовий ринок
7478
Samsung на конференції Mobile World Congress представила смартфон Galaxy S5. Апарат стане «флагманом» мобільної лінійки корейської компанії, змінивши випущений в 2013 році Galaxy S4.
Найпомітнішими нововведеннями в апараті стали сканер відбитків пальців, датчик пульсу і камера. Крім того, Galaxy S5, на відміну від своїх попередників, не боїться пилу і води.
Сканер відбитків, як і в iPhone 5s, суміщений з «домашньою» кнопкою. Для сканування потрібно провести пальцем по кнопці, в той час як в апараті Apple достатньо просто прикласти палець.
Galaxy S5 може зберігати в пам’яті відбитки не більше трьох пальців. За допомогою відбитка можна знімати зі смартфона блокування і підтверджувати покупки в інтернет-магазинах.
Крім того, відбиток служить «ключем» для доступу в особисту зону смартфона (англ. Private Mode). У ній можна зберігати файли і програми, які необхідно приховати від сторонніх очей.
Датчик пульсу в Galaxy S5 знаходиться на задній панелі під об’єктивом камери. Він зчитує показання з кінчика пальця. Процедура «підрахунку пульсу» займає в середньому п’ять-десять секунд.
Роздільна здатність основної камери в Galaxy S5 становить 16 мегапікселів. Камера вміє записувати відео в дозволі 4K. Її особливість – гібридний автофокус, запозичений у «дзеркалок».
Смартфон оснащений 5,1-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів і чотириядерним процесором Snapdragon 800 з частотою 2,5 гігагерци. Він працює на базі Android 4.4.2.
Galaxy S5 надійде в продаж 11 квітня. На додаток до нього Samsung випустить браслет Gear Fit з крокоміром, ще одним датчиком пульсу і секундоміром. Ціна на пристрою поки що не названа.
Раніше на MWC Samsung показала «розумний годинник» Gear 2. Він працює на операційній системі Tizen і здатний тримати батарею 2-3 дні. Перший Gear, що вийшов у вересні, «сідав» за добу.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас