Сьогодні метро у Києві також не працюватиме, а комунальний транспорт - вже платний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні метро у Києві також не працюватиме, а комунальний транспорт - вже платний

Казна та Політика
977
Сьогодні столичний метрополітен також не працюватиме, а КМДА обіцяє з сьогоднішнього дня додаткові маршрути комунального транспорту , проте він вже не буде безкоштовний.
“На ранок 20 лютого керівництво Київської міської державної адміністрації не скасувало своє рішення про призупинення роботи всіх станцій метрополітену, тому метрополітен зараз не працює”, – повідомили в прес-службі столичного метрополітену, в якому просять вибачення за незручності.
Крім того, з сьогоднішнього ранку КМДА обіцяє організувати додаткові маршрути наземного комунального транспорту вздовж станцій метрополітену. Однак він вже не буде безкоштовний.
Так, за розпорядженням, від станції метро “Харківська” курсуватимуть автобуси по проспекту Бажана (ст. м. “Позняки”, “Осокорки”, “Славутич”) через Південний міст, вулицю Саперно-Слобідську, Московську площу (ст. м. “Деміївська”), бульвар Дружби народів (ст. м. “Дружби народів”), бульвар Лесі Українки (ст. м. “Печерська”). Завершується автобусний маршрут на вулиці Басейній.
Нагадаємо, у зв’язку з терористичною загрозою за розпорядженням КМДА 18 лютого близько 16 години столичний метрополітен закрив всі станції і припинив роботу.
Голова КМДА Володимир Макеєнко видав розпорядження, відповідно до якого комунальний транспорт надавав послуги з перевезення безкоштовно. Але 19 лютого він це розпорядження скасував.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас