Ахметов "позичить" 1 мільярд гривень на видобуток газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов "позичить" 1 мільярд гривень на видобуток газу

Кредит&Депозит
6946
Компанія “Нафтогазвидобування” випустила внутрішні облігації на суму 1 млрд грн. Річна ставка становить 14% річних.
Як передає прес-служба холдингу ДТЕК, в який входить “Нафтогазвидобування”, кошти від продажу цінних паперів дозволять збільшити обсяги видобутку природного газу та газового конденсату.
Прогнозується, що видобуток газу збільшиться до 1 млрд куб. м (у 2013 році – 506 млн. куб. м), газового конденсату – до 27 тис. тонн (у 2013 році – 20 тис. тонн).
Загальний розмір інвестиційної програми в 2014 році перевищить 1,4 млрд грн.
Більше половини суми (700 млн грн) становитимуть витрати на буріння і облаштування нових газових свердловин. На вже діючих свердловинах будуть завершені капітальні ремонти. Одним з найбільших інфраструктурних проектів в 2014 році стане введення в роботу Олефірівської установки комплексної підготовки газу, в яку компанія інвестує 70 млн грн. Продовжиться будівництво газопроводів, ліній електропередачі, під’їзних доріг. Понад 50 млн грн компанія інвестує в комплексне вивчення надр, у тому числі впровадження нових для України методів пошуку та розвідки вуглеводнів.
“Нафтогазвидобування” – найбільша приватна газодобувна компанія в Україні. Основний акціонер – енергетичний холдинг ДТЕК, що входить до складу фінансово-промислової групи Систем Кепітал Менеджмент(СКМ) бізнесмена Ріната Ахметова.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас