Нинішня політична криза відходить на другий план на тлі загрози кризи економічної - політолог — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нинішня політична криза відходить на другий план на тлі загрози кризи економічної - політолог

Казна та Політика
1789
З приходом Андрія Клюєва в АП діалог влади з опозицією здійснюється за принципом політичної доцільності, тоді як раніше влада просто намагалася формувати під себе комфортний режим політичної дискусії. Так охарактеризував нинішній формат діалогу між владою і опозицією політичний експерт Володимир Цибулько.
«Що сьогодні стоїть на порядку денному? Обговорення конкретних поправок до Конституції, конкретних персоналій в уряді, конкретних кроків з подолання економічної кризи. Тобто мова йде про конструктивні переговори, в яких вже немає місця ані бойовим сотням Майдану, ані паленим шинам, ані коктейлям Молотова. Єдине, що може порушити такий формат переговорів, – можливі неадекватні дії когось із силовиків. Однак сам факт зміни принципів діалогу вже стабілізував ситуацію», – сказав експерт. На думку Цибулька, нинішня політична криза відходить на другий план на тлі загрози кризи економічної.
«Зараз в країні склалася вкрай важка економічна ситуація. Тому можна розраховувати, що переговорний процес завершиться компромісними домовленостями вже в найближчі тижні. Думаю, результатом діалогу Клюєва і опозиції буде формування виключно технічного уряду, без будь-яких політичних амбіцій і завдань», – зазначив експерт.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас