Morgan Stanley виплатить $1,25 млрд FHFA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley виплатить $1,25 млрд FHFA

Фондовий ринок
154
Банк Morgan Stanley у вівторок повідомив, що планує виплатити Федеральному агентству з фінансування житла (Federal Housing Finance Agency, FHFA) $1,25 млрд.
Банк був звинувачений в тому, що вводив в оману інвесторів щодо якості реалізованих ним іпотечних облігацій. У результаті банк заявив, що буде змушений виплатити $150 млн понад своїх резервів на врегулювання спорів за іпотечними облігаціями.
Подібні дії змусять Morgan Stanley перерахувати свої підсумки за минулий рік і збільшити збиток від триваючих операцій на 5 центів в розрахунку на одну акцію.
Необхідно нагадати, що в 2011 р. FHFA звинуватило 18 банків у наданні неправдивої інформації за реалізованими іпотечними облігаціями.
Банки Citigroup і JP Morgan Chase вже виплатили великі штрафи за цією справою, в той час як звинувачення, висунуті проти Bank of America, Goldman Sachs, поки що залишаються без задоволення з боку відповідачів. Велика частина звинувачень може бути врегульована в досудовому порядку, але не виключено, що суми виплат будуть дуже великими.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас