Царьов визнав наявність політичного та економічного тиску на Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Царьов визнав наявність політичного та економічного тиску на Україну

Казна та Політика
2218
Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов фактично визнав наявність політичних і економічних санкцій щодо України. За його словами, великому бізнесу різко скоротили іноземне кредитування, а середньому бізнесу доводиться доводити, що він не має відношення Партії регіонів.
Про це “регіонал” написав на своїй сторінці у “Фейсбук”.
“Насправді, основне протистояння відбувається зараз в кабінетах, офісах, на переговорах політиків. Великим фінансово-промисловим групам раптом різко скоротили кредитні лінії і зажадали термінового повернення раніше виданих кредитів. Міжнародні платежі у валюті стали затримуватися під надуманими приводами при надходженні на фірми, пов’язані з регіоналами. Те, що я говорю, можна легко перевірити: запитайте кого-небудь, хто займається бізнесом, пов’язаним з поставками товарів за кордон та міжнародними розрахунками”, – зазначив Царьов.
На його думку, на Україну чиниться “жахливий” тиск.
“З необхідністю пояснювати, що твій бізнес ніяк не пов’язаний ні з ким із депутатів з ПР або представниками влади, стикалися багато представників навіть середнього бізнесу! На Україну чиниться жахливий, цинічний і безсоромний політичний та економічний тиск. Чим і коли це закінчиться, я не знаю”, – додав політик.
Нагадаємо, раніше Канада ввела візові санкції проти ключових українських чиновників у зв’язку із застосуванням насильства до протестуючих. Також була інформація про те, що США скасувала візи нардепам від ПР Олені Бондаренко та Володимиру Олійнику.
Більш того, Адміністрація президента США Барака Обами готує фінансові санкції, які можуть бути введені проти українських чиновників і лідерів протесту в разі ескалації насильства.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас