Якими будуть "розумні окуляри" від Samsung - Galaxy Glass (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якими будуть "розумні окуляри" від Samsung - Galaxy Glass (ФОТО)

Технології&Авто
4097
Компанія Samsung розробляє окуляри-комп’ютер, які складуть конкуренцію пристрою Google Glass. Про це, посилаючись на неназваних високопоставлених осіб з корейської компанії, пише The Korea Times.
Пристрій отримає назву Galaxy Glass. Слово «Galaxy» Samsung вже використовує для іменування своєї мобільної електроніки: так називаються смартфони, планшети, плеєри і годинник, що випускаються компанією.
Якими будуть "розумні окуляри" від Samsung - Galaxy Glass (ФОТО)
Окуляри будуть підключатися до смартфону по бездротовій мережі. Роль екрану в пристрої буде виконувати мініатюрна «прозора або напівпрозора лінза». Екран виготовить компанія Samsung Display.
Відомо, що Galaxy Glass зможуть виступати в ролі телефонної гарнітури та пристрою для прослуховування музики. Ймовірно також, що на екран окулярів будуть виводитися повідомлення зі смартфона.
Окуляри представлять на виставці IFA, яка пройде у вересні 2014 року. Розповідаючи про Galaxy Glass, джерела The Korea Times з Samsung відзначили, що ринковий потенціал «пристроїв, що носяться» дуже великий.
Samsung в 2013 році описала «розумні окуляри» у заявці, направленій до корейського патентного відомства. Показаний на ілюстраціях пристрій має навушники, кабель, камеру і екран навпроти лівого ока.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас