JPMorgan: валюти Азії продовжать слабшати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan: валюти Азії продовжать слабшати

Валюта
242
Аналітики JPMorgan Chase вважають, що азіатські валюти продовжать ослаблення на тлі побоювань щодо збільшення витрат на позики в Китаї. Крім цього, ослаблення ієни може підірвати економічне зростання в регіоні.
“Ведмежі” тенденції в азіатських валютах посиляться, – йдеться у звіті JPMorgan. – Занепокоєння з приводу жорсткої позиції щодо ліквідності в Китаї генерує ризики сповільнення зростання”.
Ставки на грошовому ринку Китаю зросли в грудні до максимуму за шість місяців, і це викликало занепокоєння щодо того, що посилення умов кредитування може призвести до сповільнення темпів зростання економіки.
Зниження ієни на 15% за минулий рік посилює спекуляції щодо можливості японських компаній захопити частку ринку в Південній Кореї і на Тайвані.
Вчора філіппінський песо впав до найслабшого рівня з 2010 р. через майбутнє скорочення програми кількісного пом’якшення ФРС США. Активно знижуються курси національних валют в Малайзії та Південній Кореї.
При цьому ієна цього року може досягти 115 ієн за долар, якщо Банк Японії збільшить стимулювання економіки.
Аналітики JPMorgan рекомендують продавати малайзійський ринггіт і триматися подалі від філіппінського песо. Також вони радять не чекати зростання курсу південнокорейської вони.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас