Курс Bitcoin підскочив до $1 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс Bitcoin підскочив до $1 тис.

Валюта
4014
Для падіння курсу bitcoin потрібен дуже потужний негативний фон, а ось для підйому досить, щоб хоч одна більш-менш велика компанія заявила, що підтримує криптовалюту. Цього разу до позначки $1 тис. bitcoin підштовхнула Zynga.
Zynga – американська компанія, що створює браузерні ігри для низки популярних порталів. Її кращі роки позаду, але перспективи завдяки мікротранзакціям в bitcoin можуть бути дуже непоганими. “Ми чекаємо з нетерпінням на результат тестування та відгуків від наших гравців про bitcoin, що дозволить нам забезпечити найкращі враження від наших ігрових сервісів”, – йдеться в заяві Zynga.
Відзначимо, що кріптовалюта надзвичайно зручна у використанні, якщо мова йде про моментальні транзакції в мережі інтернет. Перерахувати гроші продавцю зі свого гаманця можна всього за кілька секунд, що робить систему навіть більш зручною, ніж оплата за допомогою банківських електронних карт.
В індустрії браузерного і мобільного геймінгу bitcoin може стати одним з найбільш популярних платіжних засобів, оскільки мікротранзакції для купівлі внутрішньоігрового контенту можуть бути суттєво спрощені.
Після того як Zynga підтримала криптовалюту, її вартість підскочила до $1045. На біржі Mtgox bitcoin зараз коштує $940 при місячному діапазоні $455-1093. Волатильність протягом останніх місяців ставить рекорди. Bitcoin існує у вигляді цифрового коду, і жодна держава не контролює емісію, яка відбувається шляхом “Майнінг” на комп’ютерах, тобто генерується завдяки залученню електронних обчислювальних потужностей.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас