У новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть майже 12 тис. правоохоронців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть майже 12 тис. правоохоронців

77
У новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть майже 12 тисяч правоохоронців. Про це повідомив начальник управління масових та спортивних заходів Департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвейцов, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ.
З його слів, на території держави на свята заплановано проведення понад 1000 масових заходів, в яких візьмуть участь понад 700 тисяч осіб. Для забезпечення охорони громадського порядку Міністерством внутрішніх справ буде залучено майже 12 тисяч працівників органів внутрішніх справ. Найбільша кількість запланованих масовий заходів пройдуть в Дніпропетровській, Харківській та Одеській областях.
Водночас, за дорученням Міністра, у зв’язку з проведенням у столиці та області багатолюдних масових заходів, особовий склад столичного гарнізону та Київській області переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності. Крім того, створено оперативні штаби в МВС і підпорядкованих підрозділах на місцях.
“Міліція завжди поруч, і якщо ви раптом стали жертвою злочину – звертайтеся до найближчого відділу міліції, або телефонуйте “102”, – зазначив начальник управління масових та спортивних заходів Департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвейцов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас