Amazon продав 37 млн ​​товарів в кіберпонеділок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon продав 37 млн ​​товарів в кіберпонеділок

Фондовий ринок
394
Американський мережевий ритейлер Amazon.com відзвітував про продажі в кіберпонеділок – найпопулярніший день для онлайн-покупок. Виявилося, що 2 грудня продажі досягли 37 млн ​​одиниць товарів, а в секунду портал розпродував 426 товарів.
На жаль, Amazon не зіставив результати кіберпонеділка цього року з попереднім. І оскільки у експертів немає точних цифр, вони не ризикують називати продажу рекордними. Але якщо брати до уваги не тільки 2 грудня, а весь святковий сезон, то він, зі слів представників Amazon, дійсно став кращим в історії компанії. За останній місяць вона доставила товари громадянам 185 країн, і, до речі, 50% всіх покупців заходили в інтернет-магазин з мобільних пристроїв.
Amazon поки що не коментує скандал із затримкою в доставці подарунків, замовлених на Різдво. Раніше служби доставки UPS і FedEx повідомили, що досі не встигли розвезти всі різдвяні посилки. Однак Amazon використовує фірмову логістичну систему, і цілком можливо, що серйозних проблем у компанії не було.
Найбільший інтернет-магазин Америки повідомив, що на свята покупці придбали стільки кишенькових ліхтариків, що можна було б освітити ними чотири футбольні поля, а якби за кожен проданий альбом Eminem компанії видавали всього одне драже M&M’s, її запаси шоколаду поповнилися б на 50 кг.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас