Американська Kraft Foods проведе зворотний викуп акцій на 3 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська Kraft Foods проведе зворотний викуп акцій на 3 млрд доларів

Фондовий ринок
412
Рада директорів американської корпорації Kraft Foods Group Inc. схвалила програму зворотного викупу акцій (buy back) обсягом 3 млрд доларів. Про це йдеться в повідомленні компанії. Терміни проведення buy back, а також кількість акцій, які будуть викуплені, будуть визначені менеджментом Kraft Foods, в тому числі, в залежності від ринкових умов.
У повідомленні наголошується, що нинішня програма зворотного викупу акцій стане першою для Kraft Foods після розділу на дві компанії – глобального виробника снеків Mondelez International і виробника продовольчих товарів Kraft Foods Group Inc, – який завершився в жовтні 2012 року.
Американська Kraft Foods Group Inc., заснована в 1903 році, – одна з найбільших у світі компаній з виробництва упакованих продуктів харчування з річною виручкою понад 18 млрд доларів. У 2012 році Kraft Foods була розділена на дві незалежні компанії – Kraft Foods Group і Mondelz International.
У Росії представництво Kraft Foods було відкрито в 1994 році. До портфеля її брендів в даний час входять шоколад та шоколадні цукерки Alpen Gold, “Повітряний”, Milka, Toblerone; кави Carte Noire, Jacobs і Maxwell House; картопляні чіпси Estrella та інші.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас