Bitcoin передбачили зростання до 40 тисяч доларів - за одиницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitcoin передбачили зростання до 40 тисяч доларів - за одиницю

Валюта
1662
Підприємець Кемерон Вінклвосс, відомий тим, що судився з Марком Цукербергом за авторське право на Facebook, передбачив зростання вартості віртуальної валюти біткоїн до 40 тисяч доларів. Про це повідомляє iNVEZZ.com. За словами Вінклвосси, це ще не межа його зростання.
Підприємець разом зі своїм братом-близнюком Тайлером створив трастовий фонд, який займатиметься інвестиціями в біткоїни. Компанія вже подала заявку на IPO, але її досі розглядають регулюючі органи.
Вінклвосс також заявив, що закриття інтернет-майданчика Silk Road, що знаходилася в зоні .оnion анонімної мережі Tor, не завдало скільки-небудь значного збитку валюті. Він зазначив, що насправді це стало гарною подією для зростання котирувань біткоїна, оскільки підстав пов’язувати кріптовалюту з незаконною діяльністю стало менше. Silk Road вважався великим віртуальним ринком наркотиків.
Зі слів Вінклвосса, він настільки впевнений в довгостроковому зростанні вартості біткоїна, що навіть не завжди дивиться на щоденні котирування валюти. Підприємець підкреслив, що тимчасові флуктації йому не дуже цікаві і незважаючи на всі перепади, він досі не продав жодного біткоїна.
Курс біткоїна зараз коливається в районі тисячі доларів, піднявшись у чотири рази за останній місяць. Незважаючи на істотну волатильність, в останні місяці курс валюти має загальну тенденцію до зростання.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас