Відтоку депозитів з банків в Україні немає, обмежень на продаж валюти теж немає - Укрсоцбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтоку депозитів з банків в Україні немає, обмежень на продаж валюти теж немає - Укрсоцбанк

Валюта
1625
Відтоку депозитів з банків немає. Про це на засіданні заявили члени Комітету НАБУ з питань грошово-кредитної політики та валютного регулювання, більшість з яких є керівниками казначейств і фінансових підрозділів комерційних банків.
«До нас надходять запити від журналістів, які тільки й запитують, який у вас рівень відтоку депозитів. Та немає в нас відтоку, немає», – сказав Голова Комітету, директор центру казначейства та інституційного бізнесу ПАТ «Укрсоцбанк» Сергій Маноха.
Банкіри зазначили, що про жодну тенденцію дострокового розірвання депозитних договорів не йдеться. З їх слів останнім часом є випадки, коли вкладники не переоформляють депозити на новий строк і це банки пов’язують з тим, що українці готуються до традиційних витрат у період новорічно-різдвяних свят.
На засіданні Комітету також обговорили стан на валютному ринку. Маноха, зокрема, так прокоментував ситуацію на готівковому валютному ринку: «Укрсоцбанк не вводив ніяких обмежень на продаж готівкової валюти. Ми вважаємо, що зараз дуже хороший курс продажу й намагаємося вільну валюту продавати. Я знаю багато банків, які дотримуються такої самої політики».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас