Провокатори намагалися штурмувати Адміністрацію Президента на тракторі (ВІДЕО) - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провокатори намагалися штурмувати Адміністрацію Президента на тракторі (ВІДЕО) - Порошенко

3998
Після застосування сльозогінного газу, народний депутат Петро Порошенко намагається вивести людей з вулиці Банкової. За його словами біля кордону “Беркута” діють близько 50 “тітушек”, які в будь-який момент можуть влаштувати провокацію. Про це заявив Порошенко.
“Головне, щоб ні в якому разі не було штурму (Адміністрації президента) ні в якому разі не було крові . Там стоять” тітушкі “ найняті , які намагаються зараз провокувати міліцію. Ми зробили все , щоб люди, що прийшли на мирну акцію ні в якому разі не піддалися на провокації “тітіушек . Нам це вдалося , “тітушкі “ залишилися в кількості 50 чоловік на самоті, вони побачили, що їм не вдається влаштувати провокацію і вони самі в кількості 50 чоловік почали штурм міліцейського кордону. Цей штурм був зупинений”, – сказав він.
За його словами , міліція застосував газ разом з “ тітушкамі” . На питання, що далі , Порошенко відповів, що зараз формується штаб – головне завдання не допустити крові. “Ми блокуєм , але не вступаємо в зіткнення з міліцією. Той хто сюди прийшов з молотком, з сокиро, з газом – це провокатор” , – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас