Учасники Евромайданів навіть не читали самої угоди з ЄС і в основному керуються якимись міфами - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники Евромайданів навіть не читали самої угоди з ЄС і в основному керуються якимись міфами - Азаров

1592
Якщо маніфестанти переходять рамки закону, дестабілізуючи ситуацію в країні, вони відповідатимуть за свої дії. Про це прем’єр Микола Азаров сказав в інтерв’ю ТСН.
“Можливо здалося, що рішення про відмову підписувати угоду про асоціацію з Євросоюзом було миттєвим, несподіваним. До останнього дня йшов аналіз і пошук тих рішень, які все ж могли дозволити Україні підписати цю угоду”, – розповів він.
“Повторюся, що особисто для мене це було важким рішенням. Це було непросте рішення. Але у нас не було іншого виходу, і його потрібно було приймати. Те, що ми, можливо, не до кінця пояснили це рішення, тут може бути дійсно недоробка з боку уряду. Але ще раз підкреслюю, до останнього моменту ми збиралися підписати угоду”, – зазначив Азаров.
Прем’єр вважає, що “уряд має забезпечити умови для проведення маніфестацій” . “І у нас є люди, які згодні з рішенням уряду, і не згодні. І тим, і іншим повинні бути надані можливості для того, щоб вони могли таку думку висловлювати. І, якщо самі маніфестанти переходять рамки закону, вони відповідатимуть за свої дії, що виходять за рамки чинного законодавства, дестабілізуючи ситуацію в країні. Вона і так непроста”, – заявив він.
“Тому, якщо це нормальні протести, будь ласка – нехай вони проводяться. Адже в країні є різні думки”, – уточнив Азаров. “У нас, на жаль, іноді телебачення більше показує площі і менше показує дискусії економістів, які в даний час проходять”, – зазначив прем’єр.
“Адже до кого треба прислухатися, до кого треба було донести об’єктивну точку зору? Учасники цих площ не читали і не знають про можливі наслідки , які могли б бути в Україні. Можливо, навіть не читали самої угоди. Швидше за все не читали. І в основному керуються якимись міфами” , – заявив він.
“Ми – політики, керівники повинні приймати рішення, виходячи не з емоцій, якихось казок, міфів. Ми повинні бачити реальність, яка вона є. І, якщо я хочу їздити по хороших дорогах на хороших машинах, як у вашому ТСН казав один з таких прихильників євроінтеграції, дороги треба побудувати гарні в Україні” , – підсумував Азаров.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас