Мінрегіон планує направити 3 млрд гривень на житлові програми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон планує направити 3 млрд гривень на житлові програми

Нерухомість
198
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготувало пропозиції про виділення бюджетних коштів на житлові програми в наступному році.
Кошти передбачається спрямувати як на діючі житлові програми, так і на розгортання нових, зокрема оренди з викупом та будівництво житла для соціально незахищених верств населення.
Всього для реалізації програм пропонується направити 3 млрд гривень, що дозволить забезпечити житлом 16,6 тис. сімей та додатково залучити понад 2 млрд гривень кредитних ресурсів банків і власних коштів громадян.
Нагадаємо, голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін звернувся до народних депутатів України з пропозицією при прийнятті Державного бюджету України на 2014 рік врахувати видатки на фінансування Державної програми забезпечення молоді житлом на рівні 558,9 млн грн.
Як повідомлялося, в даний час в Україні найбільшою популярністю користуються кілька державних програм забезпечення населення житлом, серед яких “Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення” та “Доступне житло: 70 на 30”. Восьму частину від загальної кількості квартир, переданих у рамках програм по всій Україні, реалізовано ХК “Київміськбуд”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас