Економічна війна між Україною і РФ продовжуватиметься - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економічна війна між Україною і РФ продовжуватиметься - експерт

Світ
3725
У разі зриву підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, економічна війна між Україною і Росією буде продовжуватися. Про це на прес-конференції сказав політолог Віктор Небоженко.
“Економічна війна між Україною і Росією буде продовжуватися і розрив угод буде теж продовжуватися і ще дуже сильно вразить наших українських промисловців, які так наївно влізли в політику… Те, що ці договори, які буде розривати Україна з Росією, переадресовуватимуться в ЄС”, – зазначив Небоженко. Він також висловив переконання, що Росія скористається можливістю, щоб погіршити умови для українських підприємств.
Водночас політтехнолог Тарас Березовець зазначив, що у разі зриву підписання Угоди про асоціацію, Росія може нав’язувати Україні жорсткі умови.
“Я прогнозую, що умови, які буде сьогодні нав’язувати Путін, можуть бути гірші від тих, які були під час харківських угод. Тобто, розуміючи, що відбувся повний провал, Путін відмовиться від будь-яких обіцянок, які він давав, а ці обіцянки стосувалися, насамперед, виділення кредиту для рефінансування українського зовнішнього боргу та зниження ціни на газ”, – додав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас