Янукович: кількість українців, які отримують менше 1 тис. грн. пенсії, зменшилася втричі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: кількість українців, які отримують менше 1 тис. грн. пенсії, зменшилася втричі

Казна та Політика
752
Тільки за минулий рік реальні доходи населення зросли на 9,7%, реальна заробітна плата – на 14,4%, а середній розмір пенсії – на 17,4%. Про це сказав Президент України Віктор Янукович у своєму зверненні до українців з нагоди Міжнародного дня боротьби за ліквідацію бідності, передає прес-служба Глави держави.
“Осучаснити пенсії для 13 мільйонів громадян. Утричі зменшилася кількість осіб, які отримують пенсії в розмірі до 1000 гривень”, – зазначив Президент.
В.Янукович також зазначив, що другий рік в Україні успішно реалізується новий інструмент державної підтримки найбільш вразливих категорій громадян – соціальні ініціативи Президента України, якими охоплено мільйони наших співвітчизників.
“Введений в дію новий Закон України “Про зайнятість населення” дозволив у цьому році скоротити кількість безробітних майже на 130 тисяч осіб.
У лютому 2013 року прийнята Державна програма активізації розвитку економіки. Завершується робота над Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року.
Завдяки реалізації цих стратегічних документів і наполегливому виконанню завдань, визначених Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, ми створимо додаткові передумови і стимули для розвитку всіх галузей і сфер суспільного життя. Це забезпечить сталий соціально-економічний розвиток держави, поліпшить якість освіти, медичного обслуговування громадян, підвищить комфортність середовища існування для людини незалежно від місця її проживання”, – зазначив В.Янукович.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас