Китайська мобільна загроза: продажі смартфона Xiaomi Mi-2 досягли 10 млн одиниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська мобільна загроза: продажі смартфона Xiaomi Mi-2 досягли 10 млн одиниць

Технології&Авто
2244
Китайський виробник мобільних пристроїв Xiaomi зміг реалізувати 10 млн моделей Mi-2 (включаючи модифікації Mi-2S і Mi-2A) за 11 місяців присутності на ринку, говориться в офіційному Twitter-блозі компанії.
Xiaomi реалізує досить високопродуктивні смартфони, які цілком можуть конкурувати навіть з гігантами ринку. При цьому продукція реалізується за привабливими для споживачів цінами та телефони користуються великим попитом: кожна партія розходиться часто протягом півгодини.
Наприкінці липня компанія випустила недорогий апарат Hongmi. Перша партія з 100 тис. пристроїв була розпродана всього за 90 секунд. Кількість заявок на придбання гаджета перевищила 7,45 млн.
Нещодавно в асортименті молодого китайського виробника смартфонів Xiaomi з’явилася флагманська модель Mi3. Новинка почне штурмувати ринок в середині жовтня, а поки компанія поділилася успіхами попереднього покоління фірмових комунікаторів.
Xiaomi планує продавати не менше 10 млн MiPhone 3 кожен місяць. Недавно анонсований смартфон Mi3 отримав топові характеристики, при цьому ціна гаджета на порядок дешевше, ніж у конкурентів. Новинка вже доступна у продажу за ціною 2 тис. юанів (близько $ 327). Незважаючи на невисоку ціну, технічне оснащення пристрою знаходиться на найвищому рівні.
Виручка Xiaomi за перше півріччя склала 13,27 млрд юанів ($ 2,15 млрд), що більше, ніж за весь минулий рік. За підсумками поточного року компанія планує реалізувати 15 млн смартфонів, виручивши $ 4,5 млрд.
За перше півріччя було продано близько 7,03 млн смартфонів, причому близько 72% було реалізовано через інтернет-магазин, що дозволяє компанії економити на мережі традиційних магазинів.
Піврічна виручка китайського виробника досягла $ 2,15 млрд. Аналітики вже оцінюють ринкову вартість компанії в $ 10 млрд.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас