СБ має намір інвестувати в здоров'я жінок і дітей в бідних країнах $ 700 млн до кінця 2015 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБ має намір інвестувати в здоров'я жінок і дітей в бідних країнах $ 700 млн до кінця 2015 р

Світ
243
Група організацій Світового банку до кінця 2015 р. планує виділити 700 млн дол на цілі надання допомоги країнам, що розвиваються в області здоров’я жінок і дітей. Про це заявив сьогодні президент Групи організацій Світового банку Джим Ен Кім, виступаючи сьогодні, 24 вересня 2013 р., в ООН, повідомляється в інформаційному бюлетені організації.
“Нам необхідно активізувати спільні зусилля для порятунку більшого числа жіночих і дитячих життів, і факти свідчать про те, що фінансування, орієнтоване на результат, дозволяє домогтися значного ефекту в цій області”, – заявив Йон Кім.
За його словами, група організацій Світового банку активно використовує засновані на фактах підходи, з тим щоб забезпечити кожній жінці і кожній дитині можливість отримати доступне, якісне медичне обслуговування, необхідне для виживання і подальшого здорового і продуктивного життя.
Плановане надання 700 млн дол, про яке було оголошено сьогодні, доповнює взяте Банком у вересні 2010 р. зобов’язання виділити 600 млн дол. США у вигляді орієнтованого на результат фінансування МАР для досягнення ЦРТ 4 і 5. До 2015 р. Банк виконав це зобов’язання за два роки до наміченого терміну.
“Надана їм підтримка сприяла зниженню глобальних показників материнської та дитячої смертності та розширенню доступу бідних жінок і дітей до медичної допомоги”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас