Україна може спіткати сценарій Кіпру та Греції - Медведєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може спіткати сценарій Кіпру та Греції - Медведєв

Світ
798
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв не виключає, що Україну в асоціації з ЄС може очікувати розвиток за сценарієм Греції або Кіпру. Керівництво України визнало, що готове розвивати відносини з Митним союзом лише у тій частині, що не суперечить договору про асоційоване членство в ЄС, зазначив Медведєв, виступаючи на зустрічі з Радою палати Ради Федерації.
“Нарешті наші партнери сказали гранично відверто, що вони будуть це робити тільки в частині, що не суперечить їх зобов’язаннями перед Євросоюзом. А це означає, що ніяких шансів для того, щоб вступити до Митного союзу, після цього не залишиться”, – заявив прем’єр-міністр РФ.
“Це вибір, про який наші партнери повинні відверто сказати народу України:“ви знаєте, ми вважаємо, що для нашої країни набагато корисніше сьогодні створити такий альянс з Європою. Після цього у нас все буде добре, і ми будемо розвиватися як інші країни, наприклад, як Греція, як Кіпр, або як деякі інші держави”, – сказав Медведєв.
“На жаль, вони говорять трохи інакше – вони кажуть, що ми зможемо легко поміститися на двох стільчиках, і там і там зможемо сидіти, отримувати переваги і від того, і від іншого”, – зазначив він. “Не вийде, не потрібно обманювати людей”, – підсумував Медведєв.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас