Азаров: я можу трошки засмутити цих експертів російських - нічого не обвалиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: я можу трошки засмутити цих експертів російських - нічого не обвалиться

Валюта
2851
Заяви деяких російських експертів про дефолт, який загрожує Україні, безпідставні, з гривнею нічого не трапиться, заявив український прем’єр-міністр Микола Азаров в інтерв’ю телеканалу “Росія 24” у понеділок.
“Я можу трошки засмутити цих експертів російських, нічого не обвалиться, нічого не розвалиться. Україна буде проводити зважену фінансово-грошову політику, стабільність національної валюти забезпечена”, – сказав він.
Раніше російський економіст, радник президента РФ Сергій Глазьєв прогнозував дефолт України протягом півроку, пояснивши це зростанням дефіциту торгового балансу після створення зони вільної торгівлі між Україною та країнами ЄС, який, на його думку, виснажить валютні резерви Києва.
Уряд України в минулу середу схвалив проект угоди з Євросоюзом про асоціацію, яка передбачає створення зони вільної торгівлі. Підписати цей документ Київ розраховує в листопаді в рамках саміту “Східного партнерства” у Вільнюсі. Російська сторона раніше заявляла, що Митному союзу в цьому випадку доведеться прийняти захисні заходи.
За матеріалами:
ВВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас