Азаров - Росії: ми хочемо бути і з вами, але хочемо бути і з іншими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров - Росії: ми хочемо бути і з вами, але хочемо бути і з іншими

Казна та Політика
691
Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає помилковим нав’язування країні тільки одного вектора інтеграції – або в Митний союз, або в ЄС.
В інтерв’ю телеканалу “Весті24”, показаному в понеділок, Азаров зазначив, що сьогодні країни повинні співпрацювати з якомога більшою кількістю партнерів. За його словами, свого часу СРСР вирішив відгородитися від усього світу, і наслідки цього були жахливими. Прем’єр заявив, що сьогодні не можна повторити цю помилку. “Ми хочемо бути і з вами, але хочемо бути і з іншими”, – сказав він.
Україна в листопаді 2013 року на вільнюському саміті “Східного партнерства” планує підписати з ЄС угоду про асоціацію, частиною якої є положення про зону вільної торгівлі. При цьому Київ заявляє, що готовий приєднатися до ряду положень Митного союзу.
Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Україна не зможе суміщати асоційоване членство з ЄС з інтеграцією в рамках Митного союзу, назвавши заяви Києва на цю тему “лукавством” і нагадавши латинську приказку “або все, або нічого”​​.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас