Скажене яблуко: в Україні вже продають нові IPhone за 18000 гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скажене яблуко: в Україні вже продають нові IPhone за 18000 гривень

Технології&Авто
8720
В Україні вже почали продавати нові IPhone 5S і 5C. Правда, поки у нас можна купити не всі моделі і тільки в маленьких інтернет-магазинах.
«У нас є лише чорні IPhone 5S на 64 ГБ, але їх кількість обмежена. Купили вже близько 10 штук, ціна одного – 18 тис. грн. Якщо хочете білий або золотий, то в Україні їх поки немає. IPhone 5C з’являться у нас на наступному тижні, їх ціна формується», – сказали нам в одному з інтернет-магазинів.
Інші продавці якраз сьогодні починають продавати 5С, але попереджають: «Є всі кольори, але поки вони коштують 15 тис. грн. Багатьох ціна не влаштовує, тому попередніх замовлень мало». У магазині «Цитрус» розповіли, що нові гаджети з’являться в жовтні: «Будуть всі моделі і всіх кольорів – попередні замовлення вже зробили 5 тисяч осіб, і ті, хто не встиг, навряд чи зможуть відразу купити телефон», – говорить глава PR-служби Катерина Кифа.
За її словами, айфони, які продаються зараз, завезені самими продавцями: «Люди літають в США і привозять їх у валізах», – додала Катерина. Українські знаменитості в чергу за новими гаджетами не встали – у «Фейсбуці» про намір купити айфон заявив тільки ведучий Ігор Посипайко. У Росії модними телефонами вже обзавелися Тіна Канделакі, Ксенія Собчак і Тіматі.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас