Хроніки божевілля: у Нью-Йорку вже 2 тижні стоять черги за iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хроніки божевілля: у Нью-Йорку вже 2 тижні стоять черги за iPhone

Світ
4460
“Перші” покупці за два тижні пережили 35-градусну спеку, зливи і першу прохолоду. Співробітники Apple вже встановили металеві бар’єри, до магазину прибув додатковий наряд поліції, і ланцюг перших покупців розсівся, а то й влігся на майданчику, кутаючись в легкі ковдри.
Справжній фанат Apple Брайан Сабалло з Брукліна 14 діб живе біля фірмового магазину на П’ятій авеню. Він самий перший у черзі. Йому залишилася остання ніч, освітлена повним місяцем і надкушеним яблуком, яке світиться під скляним ковпаком, – і він стане одним з перших володарів заповітного нового гаджета.
Новинки від Apple – флагманський смартфон iPhone 5S і трохи менш дорогий iPhone 5C в різнобарвному корпусі – з’являться у продажу в дев’яти країнах світу в п’ятницю. “Я тут живу вже два тижні – з глузду можна з’їхати. Мама сказала:“Ти божевільний”, але потім заспокоїлася – я весь час в перших рядах початку продажів, а на цей раз вирішив стати найпершим”, – розповідає хлопець.
Він мріє стати інженером, а поки заробляє на життя тим, що знімає ролики для YouTube. Два тижні, коли він міг відлучитися звідси не більш ніж на годину, принесли йому нові знайомства, зустрічі і вже деяку популярність. І звичайно, Брайан дуже втомився. “Завтра натішиться новим гаджетом і провалюся в сон годин на 40. Найбільше я мрію про те, щоб опинитися у власному ліжку”, – зізнався усміхнений прихильник “яблучних” продуктів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас