Microsoft оголосила ціни на Windows 8.1 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft оголосила ціни на Windows 8.1

Світ
1679
Починаючи з 18 жовтня користувачі пристроїв під управлінням Windows 8 зможуть безкоштовно оновити операційку до Windows 8.1, просто завантаживши Windows 8.1 в Магазині Windows. Windows 8.1 стане «маст-хев» оновленням для цих пристроїв завдяки його вдосконаленим і новим можливостям, таким як поліпшена персоналізація, інтелектуальний пошук Bing Smart Search і більш ніж 20 новим і поліпшеним додаткам і сервісам Microsoft.
Користувачі, пристрої яких працюють з іншими версіями Windows, зможуть придбати Windows 8.1, завантаживши її з сайту Windows.com або купивши її в роздрібному магазині у вигляді коробкової версії, на DVD-диску.
Ціна продукту залежить від ринку продажів. Так, у США Windows 8.1 буде продаватися за рекомендованою роздрібною ціною $ 119,99, а Windows 8.1 Pro за рекомендованою роздрібною ціною $ 199,99. Слід зазначити, що ціна і випуски Windows 8.1 аналогічні Windows 8.
Відзначимо одна важлива зміна в Windows 8.1: в роздрібному продажі і для завантаження через Інтернет пропонується «повна версія продукту», для установки якого не потрібна будь-яка попередня версія Windows. В даний час в роздрібному продажі і для завантаження через Інтернет пропонується Windows 8, що представляє собою «версію для оновлення».
При оновленні ПК під управлінням Windows 7 до Windows 8.1 будуть збережені всі файли користувача, однак користувачам буде потрібно перевстановити свої додатки включаючи Microsoft Office.
Хоча установка Windows 8.1 на пристрої під управлінням Windows XP або Windows Vista не передбачена і не рекомендується, користувачам, що бажають оновити свої пристрої під управлінням цих версій “вінди”, слід придбати DVD-диск з Windows 8.1 в роздрібному продажі і виконати завантаження з DVD-диска для чистої установки Windows 8.1.
Файли, настройки та програми при цьому не будуть перенесені. Користувачам слід створити резервну копію своїх файлів і налаштувань, виконати чисту установку, а потім перенести свої файли і налаштування і перевстановити свої додатки.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас