Пристойну квартиру в Києві можна зняти за 3,5 тисячі гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пристойну квартиру в Києві можна зняти за 3,5 тисячі гривень

Нерухомість
5913
Осінь вважається часом зміни місця роботи в офісних працівників, тому питання оренди зараз особливо актуальне не тільки для студентів. Портал нерухомості Domik.net. розглянув найпривабливіші пропозиції з оренди квартир у Києві в вересні. Як виявилося, навіть у столиці можна вибрати квартиру з нормальними умовами для проживання, не витрачаючи на це більше 3500 гривень. В огляд потрапили квартири на Оболоні, поблизу від метро Петрівка, на Русанівці і в самому центрі столиці.
Квартира на Русанівці навіть трохи дешевше – орендна плата за однокімнатну квартиру на бульварі Давидова становить 3300 гривень на місяць. В квартирі виконаний косметичний ремонт, є пральна машина і бойлер. Квартира знаходиться на 7 поверсі, є балкон.
Добиратися в центр можна як з проспекту Возз’єднання, де пролягає безліч маршрутів, так і зі станції метро Лівобережна, до якої, правда, доведеться йти хвилин 20. Це місцевість ідеально підійде для любителів прогулянок біля водойм – Русанівка канал, пішохідні містки дуже мотивують до вечірніх прогулянок навіть восени. У цілому, Русанівка по праву вважається хорошим районом для проживання – тихе, гарне місце і зручне транспортне сполучення робить її саме такою.
Однокімнатну квартиру на Оболоні пропонують за 3500 гривень на місяць плюс оплата за лічильниками. Будинок знаходиться на вулиці Приозерній, біля озера Вербне. Звідси легко пройтися пішки до станції метро Петрівка. Квартира в хорошому стані, з новими меблями. Знаходиться на 5 поверсі, з балконом. Якщо вам потрібна хороша квартира в звичайному спальному районі, з пішою доступністю метро, то розгляньте цей варіант. Оболонь вважають хорошим спальним районом, куди зручно добиратися, як на метро, так і на автомобілі.
Третій варіант зйомної квартири – у самому центрі. Оселившись у квартирі на вулиці Гончара, можна пішки повертатися з заходів у центрі міста, нехай навіть вони закінчуються за північ. Такий варіант може зацікавити і офісних працівників, і студентів. До станції метро Університет або Золоті ворота можна дійти хвилин за 10-15. Квартира в хорошому стані, з балконом, меблями, холодильником і пральною машиною.
Співвідношення ціни і якості житла, плюс до всього – прекрасне місце розташування в центрі міста, роблять цю квартиру найпривабливішим варіантом з усіх. В цілому, можна уявити, наскільки це зручний варіант для працюючих в центрі міста – кожен день не потрібно витрачати пару годин на їзду в транспорті.
При тому, що Київ славиться високими цінами на оренду житла, не можна сказати, що знайти дешеву квартиру неможливо. Як бачимо, доступні пропозиції є навіть у центрі міста. Інша справа, що іноді для пошуку такого варіанту може знадобитися якийсь час. Іноді навіть зустрічаються дуже дешеві пропозиції – в інтернеті господарі пропонували свою однокімнатну квартиру біля станції метро Дарниця за 2000 гривень на місяць. Звичайно, умови там були далекі від ідеальних – старий ремонт і радянські меблі, але в умовах обмеженого бюджету для когось із київських орендарів цей варіант став виходом з положення.
Приклад рідкісних, але привабливих пропозицій на ринку оренди, показує, що кожен може знайти свій ідеальний варіант. Головне, продовжуйте шукати.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас