Вперше за 55 років: на Мексику обрушився ураган і шторм, постраждалих більше 1,2 млн людей (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вперше за 55 років: на Мексику обрушився ураган і шторм, постраждалих більше 1,2 млн людей (ФОТО)

Світ
1547
Число загиблих в результаті урагану “Інгрід” і тропічного шторму “Мануель” у Мексиці, за останніми даними, досягло 50 осіб. Так, в штаті Герреро на тихоокеанському узбережжі загинули в цілому 30 осіб, 12 осіб стали жертвами зсуву в штаті Веракрус.
За даними влади, майну та житлу майже 240 тисяч осіб завдано серйозної шкоди. Загальна кількість постраждалих від наслідків стихії сягає 1,2 мільйона осіб.
Число загиблих в результаті урагану “Інгрід” і тропічного шторму “Мануель” у Мексиці, за останніми даними, досягло 50 осіб, повідомляють місцеві ЗМІ.
Так, в штаті Герреро на тихоокеанському узбережжі загинули в цілому 30 чоловік, 12 чоловік стали жертвами зсуву в штаті Веракрус. Ще вісім жертв налічується в штатах Ідальго, Оахака і Пуебла. При цьому повідомляється про 25 зниклих без вісті.
За даними влади, майну та житлу майже 240 тисяч осіб завдано серйозної шкоди. Загальна кількість постраждалих від наслідків стихії сягає 1,2 мільйона чоловік.
“Інгрід” і “Мануель” одночасно обрушилися на Мексику відразу з двох сторін – з Атлантичного і Тихого океанів. Метеорологи свідчать, що востаннє такий одночасний удар стихій спостерігався в Мексиці в 1958 році.
Як стало відомо, від розгулу стихії серйозно постраждало курортне місто Акапулько, куди в понеділок вилетів президент країни Енріке Пенья Ньєто для вивчення ситуації на місці.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас