Ford буде випускати люксові авто під новим брендом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford буде випускати люксові авто під новим брендом

Технології&Авто
1420
Компанія Ford створить суббренд Vignale. Під ним вона буде випускати найрозкішніші версії моделей, які відрізнятимуться від інших автомобілів в гамі рівнем оснащення і використовуваними матеріалами.
Першою моделлю, виробленою під новим суббрендом, стане Mondeo наступного покоління. Прототип автомобіля вже показали.
Новий автомобіль отримає оброблені хромом решітку радіатора, дверні ручки і корпуси дзеркал заднього виду, модернізований передній бампер з світлодіодними противотуманниками, а також 20-дюймові колісні диски з алюмінієвого сплаву. При цьому логотип “Mondeo” в задній частині кузова буде замінений на шильдик “Vignale”.
У салоні дорогою шкірою будуть оздоблені крісла, приладова панель, центральна консоль і кермо. Автомобіль також отримає мультимедійну систему SYNC з бездротовою точкою доступу Wi-Fi.
За словами представників виробника, машини серії Vignale призначені для тих 10-15% потенційних покупців, які хочуть більш багатого оснащення, ніж у топової версії Titanium X. Надалі під новим суббрендом почнуть випускати мінівен S-Max і позашляховик Edge нового покоління.
Раніше повідомлялося, що Ford має намір відродити назву Mach 1, присвоївши його одній з версій купе Mustang нового покоління.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас