Повне розчарування: Apple втратила $ 24,5 млрд. капіталізації всього за добу - після презентації нових iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повне розчарування: Apple втратила $ 24,5 млрд. капіталізації всього за добу - після презентації нових iPhone

Фондовий ринок
5111
Ринкова капіталізація компанії Apple знизилася більш ніж на $ 24 млрд за підсумками торгів у середу – день після того, як компанія показала два нових смартфони iPhone. Як свідчать дані біржі Nasdaq, акції компанії відразу ж після презентації втратили у вівторок 2,3% вартості, закрившись на рівні $ 494,64.
Експерти пов’язують зниження вартості цінних паперів з тим, що характеристики нових моделей Apple не вдалося зберегти в таємниці, і вони не виявилися особливо вражаючими.
Однак у середу акції продовжили зниження і на закритті Nasdaq коштували вже $ 467,71 – на 5,44% нижче за рівень попереднього дня. В результаті капіталізація Apple всього за день зменшилася на $ 24,5 млрд і склала $ 424,9 млрд.
Варто нагадати, що після минулорічної презентації iPhone 5 акції Apple, навпаки, злетіли до історичного максимуму в $ 705 доларів. Цього разу аналітики не настільки оптимістичні – за даними ValueWalk, інвесткомпанія Citigroup вже знизила цільову ціну акцій Apple на найближчий рік до $ 520 з нейтральним рейтингjv, також знизили свої прогнози з цінних паперів Apple експерти з UBS, Merrill Lynch, Credit Suisse і Bank of America.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас