У Канаді з'являться перші в світі банкомати з Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Канаді з'являться перші в світі банкомати з Bitcoin

Світ
2061
У канадському Ванкувері почнуть роботу відразу п’ять банкоматів з Bitcoin, повідомляє портал ZDNet. Апарати RoboCoin суттєво спростять обмін грошей на біткоіни для всіх бажаючих.
Користувачам біткоінів, які мешкають у місті, потрібно буде лише ввести номер свого гаманця і покласти в банкомат гроші. З осіб, котрі купують або продають електронну валюту, буде братися тільки номінальна вартість транзакції.
Придбання біткоінів є досить складним і іноді ризикованим процесом. У багатьох країнах не можна використовувати для покупки кредитні та дебетові карти.
Переказ коштів через PayPal також викликає побоювання через те, що будь-які угоди з Bitcoin не підлягають скасуванню. Для купівлі біткоінів за готівку потрібно йти в банк, поки зберігаються поточні котирування віртуальної валюти.
Компанія RoboCoin конкурує за постачання банкоматів Bitcoin з підприємцями з американського штату Нью-Гемпшір Заком Харві і Меттом Уїтлоком, які просять за свої машини 5 тисяч доларів. Автомати RoboCoin коштують 20 тисяч доларів. Обидва види банкоматів можуть бути придбані як за звичайні гроші, так і за біткоіни.
Bitcoin – пірінгова електронна платіжна система, що використовує однойменну віртуальну валюту. Вона була запущена в 2009 році. Загальний обсяг Bitcoin в квітня 2013 року досяг мільярда доларів США.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас