Азаров: Україна не може дозволити собі другу Помаранчеву революцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна не може дозволити собі другу Помаранчеву революцію

2809
Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що через рік на Україну очікує політичне випробування президентськими виборами і від зрілості вибору залежатиме доля країни. Про це він заявив у четвер на 17-й конференції Київської міської організації Партії Регіонів.
“У нас залишився рік до дуже серйозного політичного випробування для країни. президент визначає курс. Від зрілості вибору залежить доля країни. Країна собі дозволити того, що сталося 2004 року, просто не має права”, – сказав Азаров.
Він також вкотре зазначив, що після виборів президента його сила отримала країну в поганому економічному стані.
За словами Азарова, за результатами 2009 року ВВП України впав на 16%, обсяги капітального будівництва – на 45%, в країні не видавалися депозити, і була порожня скарбниця.
“З чого ми стартували? Гривні було рівно на два місяці, і якби не було твердої лінії президента, злагодженої роботи уряду і Верховної Ради, Україна розвалилася б через два місяці”, – заявив прем’єр.
Нагадаємо, 4 вересня під час засідання Кабінету Міністрів Азаров заявив, що забезпечить “ефективну співпрацю” уряду з Верховною Радою. Зокрема, він запевнив, що члени Кабміну повинні, зокрема, “переконливо доводити народним депутатам зміст перетворень, які формують майбутнє нашої держави”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас