Газпром купив мережу газозаправних станцій у Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газпром купив мережу газозаправних станцій у Німеччині

Фондовий ринок
393
Компанія Gazprom Germania (100%-ве дочірнє підприємство ВАТ “Газпром”) підписала договір про придбання мережі заправних станцій у німецької компанії Ferngas Nordbayern. Про це йдеться в повідомленні Gazprom Germania.
Згідно з повідомленням, з 1 вересня 2013 компанія стала власником 12 газозаправних станцій, що належали баварській енергетичній компанії FGN, яка веде діяльність в Південній Німеччині.
До кінця 2013 р. мережа газозаправних станцій Gazprom Germania в ФРН налічуватиме 23 станції.
Як наголошується в повідомленні, в даний час в цілому в Німеччині зареєстровано близько 100 тис. автомобілів, що працюють на природному газі, і їх кількість зростає.
Згідно з даними Федерального автомобільного управління країни, в першій половині 2013 р. було зареєстровано рекордну кількість таких автотранспортних засобів, яка досягла 4 тис. 300 одиниць.
Gazprom Germania була заснована в 1990 р. В даний час є міжнародною групою, складається з 40 компаній, що здійснюють діяльність більш ніж в 20 країнах Європи, Азії та Північної Америки. Основними напрямками діяльності компанії є торгівля природним газом, його зберігання, а також реалізація газу в якості моторного палива. Загальна чисельність співробітників групи становить близько 1 тис. 200 осіб.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас