Google також готує до випуску "розумний" годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google також готує до випуску "розумний" годинник

Технології&Авто
501
Слідом за Samsung, Apple і рядом інших, компанія Google теж вирішила випустити власний годинник з можливістю підключення до Інтернет.
У п’ятницю компанія зробила перший крок, який відкрито вказує на це. Була куплена компанія WIMM Labs, яка з 2011 року працює в даному напрямку. Строго кажучи, WIMM вже дебютувала на ринку інтернет-годинників, але її Android-годинник WIMM One так і не викликав ринкового буму.
У липні 2012 року на сайті WIMM з’явилося повідомлення про те, що компанія уклала ексклюзивну угоду з одним з ІТ-гравців, ім’я якого не розголошувалося, щодо використання технологій і напрацювань WIMM в його продуктах. Тепер очевидно, що ця компанія-інкогніто – Google.
За даними сайту GigaOm, прес-служба Google не повідомлятиме про купівлю WIMM, але в інтерв’ю прес-секретар компанії підтвердив угоду. Також у компанії повідомили, що група інженерів WIMM тепер працює у складі Android-команди в Google.
GigaOm підсумовує, що швидше за все, Google інтегрує свої продукти в годинник, а також в окуляри Google Glass. Найбільш імовірним кандидатом на інтеграцію в першу чергу є платформа для розробників і SDK, раніше створений в WIMM Labs.
Раніше сьогодні повідомлялося, що Samsung Electronics 4 вересня, напередодні берлінської виставки електронних новинок IFA 2013, презентує новий високотехнологічний гаджет Galaxy Gear, що представляє собою годинник на базі Android з можливістю підключення до Інтернет.
За матеріалами:
cybersecurity.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас