"Розумний годинник" Samsung буде представлений 4 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Розумний годинник" Samsung буде представлений 4 вересня

Фондовий ринок
582
Компанія Samsung представить “розумний годинник” під назвою Galaxy Gear 4 вересня на презентації в Берліні. Про це в інтерв’ю англомовному виданню The Korea Times розповіла Лі Ен Хі, виконавчий віце-президент мобільного підрозділу Samsung.
За словами Лі Ен Хі, годинник працюватиме під управлінням операційної системи Android і в ньому не буде “гнучкого екрану”, про який раніше повідомляли деякі ЗМІ. Топ-менеджер, проте, дала зрозуміти, що такий дисплей може бути використаний в наступних моделях пристрою.
Гнучкий екран раніше згадувався в заявках, які Samsung подала в корейське патентне бюро навесні 2013 року. У заявках описується годинник з елементами управління, як у смартфона на Android (кнопки “Меню” і “Назад”), і з екраном, здатним огинати частину зап’ястя користувача.
Годинники, які Samsung покаже у вересні, будуть розраховані на молодь, яка слідує модним тенденціям, заявила Лі Ен Хі. Пристрій, ймовірно, буде служити доповненням до смартфону або планшету. Годинник “зміцнить і збагатить сформований досвід взаємодії з мобільними апаратами”.
Лі Ен Хі розповіла, що 4 вересня Samsung також представить апарат Galaxy Note III. Він продовжить лінійку пристроїв-гібридів (смартфон плюс планшет), закладену компанією в 2011 році. Передбачається, що апарат отримає 5,68-дюймовий екран, чотирьохядерний процесор і 13-мегапіксельну камеру.
Samsung, за даними аналітичної компанії Gartner, є найбільшим в світі виробником мобільних телефонів. Корейський виробник зберігає за собою лідерство з початку 2012 року, коли він обігнав за продажами компанію Nokia. Samsung випускає як смартфони та планшети, так і “звичайні” мобільники.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас