Група Курченка почала будівництво баскетбольної "Харків-Арени" вартістю 350 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група Курченка почала будівництво баскетбольної "Харків-Арени" вартістю 350 млн грн

Особисті фінанси
620
Група компаній “ВЕТЕК” приступила до будівництва спортивного комплексу “Харків-Арена”, який прийме матчі чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, повідомила прес-служба групи.
“23 серпня в Харкові відбулася урочиста церемонія закладання символічної капсули, яка ознаменувала початок повномасштабного будівництва сучасного спортивного комплексу. (…) Сума інвестицій в проект складе близько 350 млн грн. Термін закінчення будівництва – грудень 2014 року”, – йдеться в повідомленні.
“Харків-Арена” розрахована на 7,086 тис. глядачів і відповідатиме міжнародним вимогам до проведення спортивних заходів, зокрема регламентом FIBA Europe.
Комплекс дозволить проводити змагання з баскетболу, гандболу, волейболу, хокею, різних єдиноборств – всього по близько 100 видів спорту. Арена також передбачає влаштування льодового покриття.
У церемонії закладки капсули 23 серпня взяв участь віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та мажоритарний власник ВЕТЕК Сергій Курченко.
Як повідомлялося, ВЕТЕК спеціалізується на торгівлі скрапленим та природним газом, нафтопродуктами. Група володіє Одеським НПЗ, експлуатує близько 150 АЗС в Україні, веде реалізацію скрапленого газу через 30 власних і 50 партнерських АГЗС в Україну, 170 власних АГЗС (під брендом Sparschwein) у Німеччині.
Нещодавно ВЕТЕК придбала також медіагрупу UMH і Брокбізнесбанк. Власником ВЕТЕК є підприємець Сергій Курченко, який в кінці 2012 р. купив футбольний клуб “Металіст” (Харків).
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас