21-річний стажер Bank of America помер після 72 годин роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

21-річний стажер Bank of America помер після 72 годин роботи

Світ
3401
21-річний стажер підрозділу Bank of America у Лондоні помер, після того як відпрацював 72 години поспіль.
Студент Моріц Ерхардт, який приїхав з Німеччини по обміну (проходив стажування в Bank of America у Лондоні), помер в душі у своєму студентському гуртожитку. Ерхардту залишалося всього сім днів до закінчення літнього стажування.
Анонімне джерело на сайті Wall Street Oasis повідомило, що Моріц помер після того, як третій день поспіль приходив з роботи о 6 ранку. Він додав, що німецький студент страждав епілепсією.
Багато коментарів на сайті присвячені тому, як важко проходити стажування в банках. Студенти розуміли, що вони були змушені залишатися на роботі всю ніч, в іншому випадку їм навряд чи буде запропонована постійна робота. Для декотрих річне стажування в банку було “найгіршими трьома місяцями життя”.
The Independent посилається на колишнього інвестиційного банкіра, який підтвердив, що стажерам зазвичай доводиться працювати по 14 годин на день. Загальна кількість годин на тиждень, за його словами, у них досягає 100-110.
Стажери в лондонському підрозділі Bank of America отримують 2700 фунтів стерлінгів ($4100) на місяць.
Голова підрозділу з міжнародних зв’язків Джок Макайвор підтвердив повідомлення про смерть Моріца, сказавши, що він був “дуже старанним стажером”, і додав: “Ми глибоко вражені і засмучені звісткою про смерть Моріца Ергардта”.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас