Племінник біглого ректора: він ховається у Франції у Піскуна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Племінник біглого ректора: він ховається у Франції у Піскуна

Кримінал
2351
Племінник втікача Петра Мельника Роман, який проживав з екс-ректором, поки той був під домашнім арештом припустив, що, найімовірніше, він ховається у Франції у друзів.
“Може бути, він у Франції. Я чув, там живе його кращий друг Піскун”, – сказав він.
При цьому він відкинув припущення, що ректор-втікач може переховуватися в Австрії: “Петро в Австрії? Навряд чи, я не чув, щоб там були у нього друзі”.
Племінник підтвердив, що брат Петра Мельника Олександр дійсно не може знайти свій паспорт.
У той же час перехід кордону може бути хитрим планом Мельника, щоб збити з шляху сищиків. Джерело в МВС сказало, що люди, що підтримують Мельника, розміщують в інтернет-ЗМІ дезінформацію, щоб заплутати слідство.
“Таке в практиці вже бувало, коли втікач нібито ненароком “засвітиться” на кордоні і незабаром непомітно повертається назад додому”, – вважає детектив і екс-начальник відділу по боротьбі з оргзлочинністю в МВС Олександр Тараксеев.
“У той же час всі сили міліція кидала на пошуки його в тій країні, де він нібито залишився, а втікач спокійно відсиджується десь у селі. На його місці я ховався б або в Україні, або в країнах СНД. У Європі відповідально ставляться до упіймання тих, хто в розшуку”, – сказав він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петра Мельника нібито затримали на білоруському пропускному пункті “Верхній Теребежов”. Прикордонники цю інформацію не підтвердили.
Також висловлювалося припущення, що Мельник міг втекти за кордон за паспортом брата.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас