Топ-5 вакансій для IT-фахівців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 вакансій для IT-фахівців

Особисті фінанси
3863
Сфера інформаційних технологій розвивається швидше від інших. Для того щоб по праву вважатися професіоналом своєї справи, програмістам необхідно володіти неабияким інтелектом і гнучкістю мислення. Дослідницький центр кадрового порталу hh.ua склав добірку найбільш привабливих і високооплачуваних вакансій за останній місяць, які могли б зацікавити айтішників.
У 2012 році сфера інформаційних технологій займала другу позицію за кількістю вакансій, опублікованих на Міжнародному кадровому порталі hh.ua, що склало 15% від усіх пропозицій. При цьому на одне місце претендував всього лише один айтішник, а середня зарплата для програмістів склала 15000 грн. Тому немає нічого дивного в тому, що роботодавці все більше вдаються до хитрощів, бажаючи зацікавити IT-фахівців нематеріальними факторами, такими як вільний або гнучкий графік, хороший офіс і його вдале розташування, індивідуальні плани розвитку кар’єри і навіть курси англійської мови.
Приміром, компанія-розробник web-аналітики за допомогою рекрутингової компанії підшукує Senior Python Developer (Team Lead/Architect) на зарплату від 20000 до 36000 грн. Щоб отримати цю посаду, кандидат з досвідом розробки програмного забезпечення не менше п’яти років повинен бути далеко не новачком у розробці web-проектів, знати і розуміти архітектуру, а також вміти працювати з Python, Django і NoSQL. А ось істотним плюсом стане досвід роботи з API соціальних мереж та наявність сертифікатів. У свою чергу, роботодавець гарантує повну зайнятість з гнучким графіком роботи.
У міжнародну компанію, що розробила такі ігри як “Кульки: Піратська Сага” і “Ферма 2012”, потрібно Senior/Middle PHP Developer з досвідом роботи 3-6 років. Пропонована зарплата становить від 20000 до 24000 грн. Для того щоб успішно пройти співбесіду, кандидат повинен розуміти, що таке ООП і MVC, вміти професійно працювати з MySQL, jQuery і PHP, розбиратися в HTML + CSS + JS і AJAX, вміти користуватися Smarty і Quicky Twig, а також відрізняти Apache від nginx. Роботодавець у свою чергу обіцяє хороші умови роботи, інноваційні проекти та безкоштовні індивідуальні уроки англійської мови. У компанії є своє кафе для співробітників, кімната відпочинку, тренажери, своя футбольна команда, і, що важливо, своя парковка. Більше того, компанія шукає також і PHP-програміста/Веб-розробника на зарплату від 16000 до 28000 грн і програміста Python (Java) з окладом від 20000 до 32000 грн.
Рекрутингова компанія, яка займається пошуком професіоналів, шукає для Sony Pictures Technologies експертів з розробки Web-інтерфейсів (Rock Star Front-end Developer). Пропонована зарплата становить від 24000 до 48000 грн. Майбутньому співробітнику доведеться створювати високоякісні інтуїтивні інтерфейси для Web-орієнтованих засобів обробки відео (Safari + Chrome). Що знадобиться претенденту на цю посаду для успішного проходження співбесіди? У першу чергу, у кандидата, що володіє на високому рівні англійською мовою та досвідом роботи з Web-технологіями не менше 5 років, повинні бути глибокі знання особливостей подібних проектів: від архітектури Web-процесів до супроводжуючої документації, а також досвід управління командою. По-друге, обов’язковий високорозвинений художній смак. По-третє, знадобиться і досвід роботи з SQL і базами даних.
А от у компанію, що спеціалізується на розробці онлайн-ігор (браузерних MMORPG), потрібнен талановитий Senior Java Developer з досвідом роботи з Java/OOP від 3 років на зарплату від 28000 грн до 36000 грн. Працювати майбутньому співробітникові доведеться над проектом у жанрі MOBA c елементами RPG. Роботодавець спокушає айтішників масою цікавих завдань, роботою в творчій команді професіоналів і можливістю повної реалізації.
Крім цього, користуються популярністю і художники. Компанія-розробник онлайн-ігор шукає провідного художника для роботи над новим проектом, браузерною МОBA грою. Кандидату знадобиться вміння швидко і якісно малювати від руки і на планшеті, а також впевнене володіння графічними 2D пакетами і 3D Max/Maya. Роботодавець спокушає роботою над перспективними проектами в затишному офісі з тренажерами, тенісним столом і настільним футболом.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас