За літо Міндоходів виявило в Києві 95 нових мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За літо Міндоходів виявило в Києві 95 нових мільйонерів

Особисті фінанси
926
Дохід понад 1 млн грн за підсумками кампанії з декларування за 2012 рік заявили 1,457 тис. киян, з них 420 – нові.
Як повідомила прес-служба Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Києві з посиланням на главу відомства Ірину Носачову в понеділок, у деклараціях про майновий стан і доходи громадяни задекларували понад 6 млрд грн доходу.
“За представленими деклараціями загальна сума податку до сплати в бюджет склала 227 млн грн”, – зазначила Носачова.
Згідно з даними прес-служби, з початку 2013 кияни подали більше 30 тис. декларацій про майновий стан і доходи; зобов’язання зі сплати податку на доходи фізичних осіб, що надійшли до бюджету, склали 317,4 млн грн. Правом на отримання податкової знижки в столиці скористалося понад 11 тис. громадян. З бюджету їм вже відшкодовано 23,7 млн грн.
За результатами кампанії декларування податок на доходи фізичних осіб у сумі понад 1 млн грн задекларували та сплатили 22 столичних мільйонера, більшість з яких проживає у Печерському та Шевченківському районах. Однак найбільшу суму податку, 8,5 млн грн, сплатила мешканка Святошинського району, яка займається незалежною професійною діяльністю. У центральних районах міста найбільшу суму податку на доходи фізосіб оплатив житель Шевченківського району – 5 млн грн з отриманих іноземних доходів.
Нагадаємо, наприкінці травня Ірина Носачова повідомляла, що дохід понад 1 млн грн в рамках кампанії з декларування доходів громадян заявили 1362 киянина, з яких 325 – нових мільйонерів. Тоді податківцям надійшло понад 27 тис. декларацій. У деклараціях про майновий стан і доходи громадяни задекларували 5,9 млрд грн доходу. А самостійно визначена сума податку на доходи фізичних осіб, яка повинна надійти до бюджету, склала 290 млн грн.
У 2011 році податківці нарахували 1,037 тис. столичних мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд грн отриманих доходів.
Податкову декларацію потрібно було подати до податкової інспекції до 30 квітня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас