JCR Eurasia Rating покращило рейтинги Публічного акціонерного товариства «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JCR Eurasia Rating покращило рейтинги Публічного акціонерного товариства «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК»

251
JCR Eurasia Rating покращило рейтинги Публічного акціонерного товариства «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» до «AA- (Ukr)» з «А+ (Ukr)» та короткостроковий рейтинг за національною шкалою до «А-1+ (Ukr)» з «A-1 (Ukr)» з прогнозом ‘Стабільний’, що свідчить про наявність у банку кредитних рейтингів інвестиційного класу. JCR Eurasia Rating підтвердило довгострокові міжнародні рейтинги в іноземній та національній валютах на рівні ‘BB-‘. Незважаючи на те, що за розміром активів Банк відноситься до 4 групи, його рейтинги є одними з найвищих в банківській системі України.
Публічне акціонерне товариство «ВЕСТ ФАЙНЕНС ЕНД КРЕДИТ БАНК» – перший турецький банк в Україні, який був заснований у 2007 році Алтинбаш Холдингом А.Ш.. Враховуючи власну стратегію, Банк динамічно розвивається та оперативно реагує на будь-які зміни макроекономічних умов, що, в свою чергу, дає можливість отримувати прибуток та нарощувати активи за рахунок власних та залучених ресурсів. Підтвердженням цього є збільшення прибутку більше ніж у три рази за попередній рік та місце в ТОП-20 банків за показниками рентабельності активів та капіталу.
Завдяки всебічній підтримці акціонерів (Алтинбаш Холдинг А.Ш.), які здійснюють свою діяльність у багатьох галузях (золоті та ювелірні вироби, фінанси, енергетика, логістика, нерухомість, освіта та спорт) більше ніж у 35 країнах світу, та розвинених кореспондентських відносин з іноземними банками та провідними українськими фінансовими інститутами, короткострокові міжнародні рейтинги Банку в іноземній та національній валютах знаходяться на рівні ‘B‘, прогноз ‘Стабільний’.
JCR Eurasia Rating підтвердило рейтинг «Підтримки» Банку на рівні (2). Ефективне управління існуючого керівництва, зважена політика ведення бізнесу, використання надійної системи управління ризиками, високий рівень ліквідності, достатність капіталу дали можливість Банку отримати оцінку (AB) в категорії «Незалежно-діючий рейтинг» у системі позначень JCR-ER.
Більш детальну інформацію ви можете отримати на офіційному сайті Банку: http://www.creditwest.ua/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас