Акції Samsung продовжили впевнене падіння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Samsung продовжили впевнене падіння

Фондовий ринок
726
Акції південнокорейської Samsung Electronics впали на 3% шосту сесію поспіль.
Як повідомляється, на цей раз причиною падіння стало рішення чергової інвестиційної компанії знизити прогноз по її прибутку.
Shinhan Investment Corp заявила, що продажі смартфона Galaxy S4 не виправдають очікувань, і що дохід Samsung у другому кварталі буде більш низьким ніж передбачалося спочатку.
Після цього повідомлення акції різко пішли вниз на тлі більш помірної динаміки по ринку в цілому (-0,2%). Папери Samsung торгуються біля дев’ятимісячного мінімуму, а інветскомпаніі, одна за одною, виставляють їй все більш низькі оцінки.
Аналітики засновують свої прогнози на аналізі інформації від постачальників. Так, експерти JP Morgan на початку червня опустили цільовий рівень по паперах компанії з 2,1 млн вон до 1,9 млн вон, заявивши, що партнери Samsung отримали менше замовлень на складання продукції.
Відзначимо однак, що в даний момент акції стоять лише 1,427 млн вон, що нижче позначених JP Morgan рівнів.
Експерти відзначають, що динаміка нагадує ту, що спостерігалася за паперами Apple на початку цього року. Тоді причиною для розпродажів стали чутки про погані продажах iPhone, які частково виправдалися.
Вчора повідомлялося, що акції американської Apple на премаркеті в Нью-Йорку опустилися нижче психологічно важливої позначки в $ 400, сигналізуючи інвесторам про розчарування ринку останніми кроками Apple на ринку, а також кажучи про невпевненість у швидких революційних новинки виробництва компанії.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас