Застраховані збитки від повені в Німеччині оцінені в 5,8 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Застраховані збитки від повені в Німеччині оцінені в 5,8 млрд євро

Казна та Політика
184
Міжнародні експерти оцінили наслідки повені в Німеччині в червні 2013 року для страхових компаній. Збиток від паводку перевершив результати стихійного лиха одинадцятирічної давності.
Повінь в Німеччині в червні 2013 року може коштувати страховикам близько 5,8 мільярда євро. Про це заявило в четвер, 20 червня, американське агентство AIR Worldwide, яке спеціалізується на аналізі стихійних лих. Експерти рейтингових агентств Fitch і Aon Benfield опублікували раніше інформацію про те, що ризики для страхових компаній від наслідків паводку складуть від трьох до чотирьох мільярдів євро. AIR Worldwide прогнозує значно вищі економічні втрати, відзначає агентство dpa.
За оцінками Fitch, загальний збиток від паводку в Баварії і федеральних землях на сході Німеччини досягне 12 мільярдів євро. Проте рівень завданих збитків поки росте повільніше, ніж очікувалося.
Збитки від червневого лиха багаторазово перевершили результати розливу Ельби в 2002 році. Тоді застраховані збитки склали близько 1,8 мільярда євро, а економічні втрати – понад 11 мільярдів євро.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас