Алгоритм обробки персональних даних у Сервісі "Заявки фізосіб за операціями з валютою і металами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Алгоритм обробки персональних даних у Сервісі "Заявки фізосіб за операціями з валютою і металами"

6291
Для надання даного сервісу ТОВ “Файненс.ЮА”, використовуючи Портал FINANCE.UA, необхідно збирати, зберігати, обробляти, а також транслювати в загальнодоступному режимі Ваші персональні дані.
Тобто, кожному хто перейде на http://tables.finance.ua/ua/currency/order або http://tables.finance.ua/ua/metals/order/ буде відома Ваша персональна інформація.
Також, Ваша персональна інформація буде загальнодоступна в розділі “В контексті FINANCE.UA” (цей розділ розміщений практично на усіх сторінках Порталу FINANCE.UA)
Нами збираються і обробляються наступні персональні дані:
- ПІБ;
- номер мобільного телефону;
- інша персональна інформація, зазначена в полі “Примітка”.
Довірені нам дані оброблятимуться у базі персональних даних користувачів послуг ТОВ “Файненс.ЮА”.
ТОВ “Файненс.ЮА” є власником даної бази.
ТОВ “Файненс.ЮА” як власник бази персональних даних забезпечує захист персональних даних, що містяться в цій базі.
ТОВ “Файненс.ЮА” не несе відповідальності за використання Ваших персональних даних користувачами цього сервісу, а також будь-ким з відвідувачів Порталу, яким ця інформація стала відома, не за призначенням.
Не давши згоди на обробку зазначених вище даних, Ви не зможете скористатися даним сервісом.
Ви як суб’єкт персональних даних даєте згоду на обробку, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, а також на трансляцію в загальнодоступному режимі користувачам Порталу FINANCE.UA наступної інформації: прізвища, імені, по-батькові та контактної інформації (номер мобільного телефону) з метою надання послуг в рамках даного сервісу.
ТОВ “Файненс.ЮА” залишає за собою право скористатися персональними даними, зазначеними при заповненні заявки (номер мобільного телефону), для оповіщення (за допомогою СМС) користувачів даного сервісу про послуги та сервіси Порталу Finance.UA.
Ваші персональні дані будуть транслюватися в загальнодоступному режимі не більше 24-х годин від моменту розміщення заявки. Після цього Ваші персональні дані будуть вилученні із загальнодоступного доступу і будуть зберігатися нами протягом 1 року . Після закінчення вказаного терміну, персональні дані видаляються без можливості відновлення.
Звернення з приводу обробки персональних даних
З питаннь, що стосуються захисту, обробки та Політики обробки персональних даних на Порталі Finance.UA, звертайтесь до нас:
ТОВ “Файненс.ЮА”
04050, Київ, а/с 28;
+380 44 483-7-483;
Форма зворотнього зв’язку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас