Майже 80% поляків вважають, що їхня країна знаходиться в економічній кризі - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 80% поляків вважають, що їхня країна знаходиться в економічній кризі - опитування

Світ
1182
Більшість громадян Польщі, вважають, що їх країна перебуває в економічній кризі і очікують погіршення свого матеріального становища в найближчі три роки.
Про це свідчать результати проведеного на початку червня опитування TNS Polska.
Результати дослідження, в ході якого опитано більше 1000 чоловік у віці більше 15 років, продемонстрували зростання кількості песимістично налаштованих жителів Польщі.
“Більшість поляків – 79% – говорять, що польська економіка перебуває в кризі. При цьому 31% вважає, що криза сильна, а 48% – легка”, – зазначають автори опитування.
Кількість песимістів у порівнянні з попереднім опитуванням у травні зросла на 7% на тлі падіння оптимістичних оцінок на 5%.
Близько 60 відсотків опитаних сказали, що в найближчі три роки очікують змін їх матеріального становища проти 40% тих, хто прогнозують стабільну ситуацію, а серед перших кількість песимістів перевищує кількість оптимістів втричі.
Тільки п’ята частина респондентів сказали, що в Польщі зараз можна знайти роботу, хоча не таку, яку б хотілося.
3/4 опитаних вважають, що зараз важко знайти роботу, з них більше половини стверджує, що важко знайти будь-яку роботу і майже чверть переконані, що зараз в принципі не можна працевлаштуватися.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас